GGC Başkan Vekili Kırmızıtaş'tan 19 Mayıs mesajı

GAZİANTEP (PHA) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında,"19 Mayıs, Türk Milleti'ni aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet'le buluşturan bir dönüm noktasıdır" dedi.

GÜNCEL - 18-05-2024 13:37

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan GGC Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Türk halkının her zaman hür ve bağımsız yaşama kararlılığının tarihsel simgelerinden olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını vurguladı. 
Kırmızıtaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Türk Milletinin vatan sevgisini, bağımsızlığı ve istikbali için neler yapabileceğini, zaferlerle dolu şanlı geçmişini çok iyi bilen Atatürk, tüm gücünü ve desteğini milletimizden alarak, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş ve kurtuluş sürecini başlatmıştır. 19 Mayıs, Türk Nilleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, milli değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ve bağımszılık ateşinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs, hürriyete, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adıdır. 19 Mayıs, Türk Ulusu'nu aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet'le buluşturan yolun başlangııcıdır. Ülkemizin kurucusu Atatürk'ün ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yolda yorulmadan ilerlemek, Cumhuriyetimizi korumak, yeni eserlerle güçlendirerek, sonsuza değin yaşatmak konusunda üzerimize düşeni yapmak için, olumsuzluklara aldırış etmeden her koşulda çaba göstereceğiz ve gerektiğinde sorumluluk almaktan asla kaçınmayacağız."
 

Kaynak : PHA

Günün Diğer Haberleri