GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2023 20:20

Başkan Kılınç 2023'e sahada girdi - Videolu Haber

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yılbaşı gecesi il merkezinde görevli tüm personelleri ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Kılınç 2023'e sahada girdi  - Videolu Haber

Özellikle halkın huzuru ve refahı için büyük bir fedakarlık ortaya koyarak çalışan belediyenin 153 beyaz masa çağrı merkezi birimi, zabıta ekipleri ve itfaiye personelini tebrik eden Başkan Kılınç, diğer kurum çalışanlarına da kolaylıklar diledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yeni yıla görevi başında giren 112 çağrı merkezi personeli, kolluk kuvvetleri, zabıta, 182 çağrı merkezi personeli, itfaiye personeli, sağlık personeliyle, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.
Yılbaşı gecesi ilk ziyaretini yeni yıla saatler kala görev başındaki Jandarma, Polis ve 112 Acil Çağrı Merkezi personellerine yapan ve çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Kılınç, "Yeni yıla girmeden güvenliğimiz ve huzurumuz için görev başından olan kolluk kuvvetlerimizi ve 153 çağrı merkezini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladık. Tüm kolluk kuvvetlerimizin ve kamu çalışanlarımızın yeni yıllarını kutluyor, görevlerinde başarılar diyorum. Hepimiz için güzel bir yıl olsun" dedi.
Daha sonra Mimar Sinan Kültür Parkı içerisinde bulunan Zabıta Karakolu, belediye ana binasında görev yapan 153 Çağrı Merkezi'ni ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Kılınç'ı Zabıta Müdürlüğü ziyaretinde Zabıta Müdürü Orhan Şahin ile nöbetçi zabıta personel karşıladı. Ziyarette Zabıta Müdürü Şahin'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Kılınç, personelin de yeni yılını kutlayıp, kolaylıklar diledi.
153 Çağrı Merkezi ziyaretinde ise vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler hakkında personelden bilgiler alan Başkan Kılınç, hem personelin yeni yılını kutladı, hem de gelen çağrılara cevap vererek, vatandaşın sorun ve talebini bizzat kendisi dinledi.
İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinde ise İtfaiye Müdürü Ali Doğan'dan bilgiler alıp, yine personelin yeni yılını kutlayan Başkan Kılınç ziyaretler sonunda yaptığı değerlendirmede, "Yeni yıla ailelerinden ve evlerinden ayrı girerek büyük bir özveri gösteren belediye personelimize ve diğer kamu ve özel sektör çalışanlarına hayırlı, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Ayrıca yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize güzellikler getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Başkan Kılınç yeni yılın ilk bebeğine 'hoş geldin' dedi
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli personelle, hasta ve hasta yakınlarını da ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
"Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin, sağlıklı ve huzurlu bir yıl temenni ediyorum" diyen Başkan Kılınç'ın yılbaşı gecesi son ziyaretini 2023 yılının ilk dakikalarında dünyaya gözünü açan Aykut bebek ve ailesine yaptı. Ziyarette konuşan Başkan Kılınç, "Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği olarak dünyaya gelen Aykut evladımızı ve ailesini ziyaret ettik.  Rabbim sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür nasip etsin" şeklinde konuştu.
 

EditörEditör