GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 23:03   Güncelleme : 26-01-2023 23:03

Başkan Kılınç, Ergezen'i ziyaretinde 'Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık' ele alındı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Adıyaman İl Müdürü Faysal Ergezen'ı ziyaret ederek, "Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık" ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Başkan Kılınç, Ergezen'i ziyaretinde 'Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık' ele alındı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın ziyaretinde Adıyaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Mustafa Altuğ, Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Abdulgani Adıyaman karşıladı.
Başkan Kılınç, İl Müdürü Faysal Ergezen ile birlikte birimleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.
"Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık ilgili değerlendirmelerde  bulunduk"
Daha sonra Başkan Kılınç, Adıyaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Mustafa Altuğ, Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Abdulgani Adıyaman ile kentteki Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,"Adıyaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Faysal Ergezen’i ziyaret ederek şehrimizde yapılan çalışmalar, Çevre Kirliliği ve Sıfır Atık ilgili değerlendirmelerde  bulunduk.  Ziyaretimiz esnasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanlarıyla hasbihal edip kolaylıklar diledik. Adıyaman'ı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla gece gündüz çalışarak kurumlarımız ile koordineli olarak hareket ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza yaşanabilir bir ortam oluşturmak ve daha çok çalışarak yaşanabilir bir kent haline getirmektir."dedi.
 

EditörEditör