GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2023 14:58   Güncelleme : 11-01-2023 14:58

GAP Gazeteciler Birliği Başkan Kılıç’ı ağırladı

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, basın emekçilerinin gününü kutladı.

GAP Gazeteciler Birliği Başkan Kılıç’ı ağırladı

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Adıyaman'da faaliyetlerini sürdüren gazeteciler cemiyetlerine yaptığı ziyarette basın sektörünün sorunlarını dinleyen Başkan Kılınç'a, Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut ve basın bürosunda görevli çalışanlar eşlik etti.
Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç GAP gazeteciler birliği cemiyetinin çalışmaları hakkında genel başkan Zeynel Abidin Kıymaz’dan bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ziyarette yaptığı konuşmada, basının önemine dikkat çekerek, görevini hakkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarının gününü kutladı.
GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Türk basını için oldukça önemli olan bu günde belediye başkanımız Dr. Süleyman Kılıç’ın bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret edip günümüzü kutlamasından memnuniyet duydum. Yerel yönetimler ve yerel basın ilin her meselesinde bir arada oluyoruz, ama bu günkü beraberliğimiz ayrıca anlamlı. Şahsınızda heyetinize Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
4 Ocak 1961 tarihinde kabul edilen ve basın çalışanları için bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun'un Resmi gazetede yayınlanışı ile ortaya çıkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün 62. yıldönümünü ilde faaliyetlerini sürdüren basın temsilcilerini ziyaret ederek kutlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm basın emektarlarının gününü kutladı.

EditörEditör