SİYASET
Giriş Tarihi : 07-05-2023 23:25   Güncelleme : 07-05-2023 23:25

Kenanoğlu: Seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz

ADIYAMAN (PHA) - Yeşil Sol Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu ve beraberindeki heyet Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Çatalağaç, Yeniköy ve Haydarlı köylerini ve çevresinde bulunan mezraları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kenanoğlu: Seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz

Yeşil Sol Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu ve beraberindeki heyet, ziyaretinde istek ve taleplerini dinleyerek oy istedi. 
Yeşil Sol Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu ve beraberindeki heyet Gölbaşı’nda bulunan Çatalağaç, Yeniköy ve Haydarlı köylerini ve çevresinde bulunan mezraları ziyaret ederek, yurttaşlarla bir araya geldi. Köy ziyaretlerinin ardından ise Gölbaşı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirildi.
"Mecliste ağırlık olmalıyız"
Köy ziyaretlerinde konuşan Ali Kenanoğlu, seçimlere HDP olarak değil de Yeşil Sol Parti olarak girdiklerinin altını çizdi. 
Kenanoğlu,"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Bir oy ona vereceğiz. Ama bir oyu kendimize, Yeşil Sol Partiye istiyoruz. 
Şunu biliyoruz ki Kılıçdaroğlu verdiği sözleri tutabilmesi, demokratik atılımları yapabilmesi açısından Yeşil Sol Parti’nin mecliste bir ağırlık oluşturması gerekiyor" dedi.
"12’inci sıradayız"
 Ali Kenanoğlu, köy ziyaretlerinde yurttaşlara oy pusulalarını tanıttı.
İki oy pusulasının olduğunu söyleyen Kenanoğlu, "Birinde cumhurbaşkanı adaylarının fotoğrafları var. Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını göreceksiniz ve ona oy vereceksiniz. Diğer pusula ise milletvekilliği listesi. Bu listede biz Adıyaman’da 12’inci sıradayız. 12’inci sırada Yeşil Sol Parti var onun altındaki yuvarlağa evet oyunu basacaksınız. Burada ikinci bir işaretleme yaparsanız oyunuz geçersiz sayılıyor. Dolayısıyla her pusulaya tek bir mühür basılacak" şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör