SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2023 12:05   Güncelleme : 25-03-2023 12:05

Rençber, Acıyaman'ı tekrar Adıyaman'a dönüştüreceğine söz verdi

ADIYAMAN (PHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Fevzi Rençber, seçim öncesi hazırladığı 33 proje ile Adıyaman'ı tekrardan ayağı kaldırmak istediğini söyleyerek, Acıyaman'ı tekrar Adıyaman'a dönüştüreceğine söz verdi.

Rençber, Acıyaman'ı tekrar Adıyaman'a dönüştüreceğine söz verdi

"Ele ele vererek inşallah bu projemizi de hayata geçireceğiz"
"Adıyaman sarı altını tütünü dünya markası haline getireceğiz. Adıyaman'da yetişen, ulusal ve global çapta bilinen tütün bitkimizin ilimiz ekonomisine gözle görülür çapta katkı sağladığı aşikardır." diyen Doç. Dr. Fevzi Rençber, projelerini açıklamaya başladı.
Ümit ettiği yerde olursa altın sarı tütünü beraber şahlanacağını söyleyen Rençber, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Kollarımızı sıvadık. Gazi Meclisi'ne girdiğimiz taktirde yapacağımız ilk işlerden biri bu olacak buna her bir emekçi kardeşim şahit olsun. Ufacık bir menü bile dünya markası olabiliyorsa, nasıl olur da bir memleketin can damarı olan tütün markalaşamaz ? projemiz geniş çapta hazır. Allah'ın izniyle ümit ettiğimiz yerde olursak altın sarımız tütün bizimle beraber şahlanacaktır. Acıyaman'ı tekrar Adıyaman'a dönüştürecek sözlerimiz var. Her bir yüreğe dokunacak projeler. Elleri nasır tutmuş yüreklerin emeklerinin heba olmaması adına. Biz biliriz bu mümbit toprağın altın sarısı tütününün nasıl da zor şartlar altında yetiştiğini. Biz biliriz ümitlerin, toprağın altından üstüne çıkışını dört gözle bekleyen emektar gözleri. Bereketli toprağımın emeği olan tütünü hem ülkemde hem de dünya da bir marka haline getireceğiz Allah'ın izniyle. Sözümüz olsun umudunu toprağa bağlayan her bir emektar Adıyamanlı kardeşlerimize. Vakti gelir TOGG gündem olur. Vakti gelir. İHA, SiHA ve yerli ve milli olan tütünün de vakti gelmedi mi sizce? ele ele vererek inşallah bu projemizi de hayata geçireceğiz. Biz bu davaya gönülden talibiz. Göz ucuyla değil, gönül bağıyla yola çıktık. O yüzden sancımız bir, acımız bir, yolumuz bir inşallah"
 

Kaynak : PHA

EditörEditör