TENİS
Giriş Tarihi : 15-01-2023 12:24   Güncelleme : 15-01-2023 12:24

Sigortambir’den Adıyaman’da masa tenisine tam destek

Sigortambir ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Adıyaman’da masa tenisi masası ve ekipmanları hediye teslim töreni düzenlendi.

Sigortambir’den Adıyaman’da masa tenisine tam destek

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Sigortambir Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazım Alpay, Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün ve Adıyaman’lı masa tenisi sporcuları katıldı. 
Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,"Sigortambir ailesine bu anlamlı ve örnek davranışlarından ötürü teşekkür ederim. Umarım masa tenisi sporuna destekleri devam edecektir. Masa tenisi masa ve ekipmanları Adıyaman’ımıza hayırlı olsun" dedi
Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz ise özellikle dezavantajlı bölgelerde masa tenisi sporunu desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek,"Bugün Adıyaman’da olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Gençlerimizin mutluluklarına şahit olmak bizleride motive ediyor. Bizleri yalnız bırakmayan İl Müdürümüze, desteklerini esirgemeyen Sigortambir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Çiftçi’ye ve Federasyon Başkanı Sayın Oktay Çimen’e teşekkür ederim" dedi. 
Program sonunda Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz’e, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazım Alpay’a ve TMTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün’e Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş tarafından plaket takdim edildi.
 

EditörEditör