AKEM’den öğrencilere moral motivasyon gezisi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi (AKEM), 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte sınava hazırlanan öğrencilere kültür gezisi düzenledi.

EĞİTİM - 23-01-2024 15:11 162 kez okundu.

AKEM’den öğrencilere moral motivasyon gezisi

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi (AKEM), okulların tatil olmasıyla birlikte üniversite sınavına hazırlık yapan öğrencilere motivasyon amaçlı kültürel gezi düzenledi.
AKEM’de eğitim gören ve üniversite sınavına hazırlık yapan öğrencilerin eğitim öğretim yılının ilk dönemini geride bırakmalarının ardından öğrencilerin tarihi ve kültürel mirasları ziyaret etmelerini amaçlayan AKEM yetkilileri tarafından düzenlenen günübirlik gezilerde çevre illeri gezecek olan yaklaşık 150 öğrenciden 15 kişilik ilk ekip Diyarbakır’ı gezdi
Öğrencilerin sınav stresinin bir nebze olsun azaltılması ve öğrencilerin yarıyıl tatillerini eğitim, eğlence, tarih ve kültür dolu geçirmeleri amacıyla düzenlenen program kapsamında Adıyaman’a komşu olan ve tarihi dokuya fazlasıyla ev sahipliği yapan çevre iller ziyaret edilecek.
Eğitime verdiği büyük önemle dikkat çeken Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini geride bıraktılar. Üniversite sınavı için büyük stres altında yoğun ders çalışma programı sergileyen öğrencilerimizin yarıyıl tatillerinde bu stresten bir nebze olsun kurtulmalarını ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla böyle bir program düzenledik. Düzenlediğimiz program kapsamında sınava hazırlık yapan yaklaşık 150 öğrencimiz çevre illere kültürel gezi düzenlemiş olacak. Öğrencilemizin her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.” ifadelerinde bulundu.
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

28-04-2024 - EĞİTİM

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

26-04-2024 - EĞİTİM