Ankara Büyükşehir Belediyesi PCM Proje Döngüsü eğitimi düzenledi

ANKARA (PHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle "PCM Proje Döngüsü Eğitimi" düzenledi. Yenimahalle Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen iki günlük eğitime katılım yoğun oldu.

EĞİTİM - 25-01-2024 00:38 144 kez okundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi PCM Proje Döngüsü eğitimi düzenledi

Gelişen ve değişen dünyada bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kez "PCM Proje Döngüsü Eğitimi" düzenledi. Eğitim, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle gerçekleştirildi ve Yenimahalle Gençlik Merkezi'nde iki gün süren etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Yenimahalle Gençlik Merkezi İdarecisi Fatma Çalışkan, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, "Başkanımız Mansur Yavaş'ın genç dostu Başkent hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hedeflerden biri olan ‘PCM Proje Döngüsü Eğitimi’ni Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğinde tamamladık. Katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Genç Düşünce Enstitüsü Genel Başkanı Murat Can Işıldak ise eğitimin amacını şu sözlerle açıkladı: "Süreç ilk başta bir hayal ile başladı. Hayalimiz ise Ankara’ydı. Ankara’nın daha yaşanır ve yarına odaklı bir gelişimini sağlamak için biz bu hayali bir hedefe dönüştürmek adına bir eğitim düzenledik."

Eğitime katılanlar arasında farklı kültürlerden gelen insanların bulunmasının önemine vurgu yapan Işıldak, "Ankara’ya dair kurulan bu hayallerin hedefe dönüştürülmesi için doğru strateji ve doğru insanla nasıl gerçekleştirileceğini anlattık. Herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Eğitime katılanlar da düşüncelerini paylaştı:

Dilay Sayar: "Öncelikle Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Genç Düşünce Enstitüsü'ne çok teşekkür ederim. Benim için çok verimliydi. İnşallah burada ürettiğimiz projemizi gerçekleştirebiliriz."

Canan Aycan: "Çok güzel bir eğitime katıldık. Güzel zaman geçirdik. Gruplar oluşturup, projeler ürettik. Çok teşekkür ederiz."

Halit Sevinç: "Gayet güzel iki gün geçirdim. Bir amaç vardı, onu araçları kullanarak hedef haline getirdik. Bunu öğrendik. Çok verimliydi."

Ceren Erol: "Burada katılımcıların ürettiği dolu dolu iki gün geçirdik. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Genç Düşünce Enstitüsü’ne çok teşekkür ederim. Çok verimli iki gündü bizim için."

Eğitim sonrasında sertifikalarını alan katılımcılara, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap seti hediye edildi.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

28-04-2024 - EĞİTİM

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

26-04-2024 - EĞİTİM