Başkan Tutdere: ‘Adıyaman’ımızı tozdan ve görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz’ - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Valiliği işbirliği içerisinde enkaz alanlarını temizleme ve malzeme serim işlemlerine başladı.

GÜNCEL - 25-04-2024 17:03 125 kez okundu.

Başkan Tutdere: ‘Adıyaman’ımızı tozdan ve görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz’  - Videolu Haber

Haber: Yusuf Işık-PHA

Adıyaman Belediyesi ekipleri, 6 Şubat depremlerinden sonra büyük yıkıntıya uğrayan kentte, toz problemine ve görüntü kirliliğine neden olan enkaz ve moloz yıkıntılarını kaldırmak için çalışmalarını başlattı. Valilik işbirliğinde yapılan çalışmanın ilki Atatürk Bulvarında başlatıldı.

Ardından Atatürk Caddesi, Gölbaşı, 9 Eylül, Harıkçı, Cumhuriyet, Eski Kâhta, Bozbey Caddelerinde devam edecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Kentimizin en büyük problemlerinden biri enkaz ve moloz yıkıntılarının oluşturduğu toz ve görüntü kirliliği. Valiliğimiz işbirliğinde bu soruna son vermek için ana arterlerde enkaz temizleme ve malzeme serimi çalışmalarını başlattık. Atatürk Bulvarında başlattığımız çalışma ana arterlerde devam edecek, daha sonraki aşamada da sokak aralarında çalışmamızı sürdüreceğiz. Kentimizi kangren haline dönen toz ve görüntü kirliliğinden kurtaracağız.” diye konuştu.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman’da 150 bisikletli sağlık için pedal çevirdi  - Videolu Haber

Adıyaman’da 150 bisikletli sağlık için pedal çevirdi - Videolu Haber

05-05-2024 - GÜNCEL

Başkan Teker, memur emekliliklerinin enflasyona yenik düştüğünü söyledi

Başkan Teker, memur emekliliklerinin enflasyona yenik düştüğünü söyledi

05-05-2024 - GÜNCEL