Çocuklar Bubble Show Gösterisiyle doyasıya eğlendi - Videolu Haber

ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa Karaköprü Belediyesinin düzenlediği Ramazan şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Bubble Show’ köpük ve balon gösterisiyle çocuklar doyasıya eğlendi

KÜLTÜR - SANAT - 16-03-2024 15:02 173 kez okundu.

Çocuklar Bubble Show Gösterisiyle doyasıya eğlendi  - Videolu Haber

Ramazan ayı sevinci ve coşkusunun ilçede yaşanması için Ramazan Şenlikleri etkinlikleri gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi iftardan sonra gerçekleştirdiği programlarla özellikle çocuklar doyasıya eğleniyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Bubble Show’ gösterisinde köpüklerle oluşturan su balonlarını çocuklar ve aileleri büyük bir heyecan ve merakla izledi. 
Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde iftar sonrası gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi. Köpük ve balon gösterisi öncesi çocuklar palyaço ve maskot gösterileriyle eğlenirken, gösteride çocuklar da dev köpüklerin içine alınarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar. 
Etkinliğe gelen vatandaşlar çok güzel bir gösteriye şahit olduklarını ifade ederken, Ramazan ayında özellikle iftar sonrası gerçekleşen bu etkinliklerle güzel zaman geçirdiklerini dile getirdiler. Vatandaşlar yapılan etkinlikler için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler. 
Karaköprü Belediyesinin Ramazan şenlikleri kapsamında etkinlikleri ay boyunca ücretsiz bir şekilde devam edecek. 
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT