Genel Başkan Ceylan'dan Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü mesajı

ANKARA (PHA) - Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

GÜNCEL - 17-03-2024 17:26 122 kez okundu.

Genel Başkan Ceylan'dan Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü mesajı

Ceylan, mesajında, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kilit taşlarından biri olduğunu vurguladı.
Genel Başkan Ceylan mesajında, "Çanakkale Savaşları, sadece tarihimizde değil, dünya tarihinde de eşsiz bir yere sahiptir. Bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığının, birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü örneklerinden biridir. 106 yıl önce, büyük bir fedakarlıkla, 'Çanakkale Geçilmez' diyerek tüm dünyaya bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sınırlarını çizen kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyoruz" dedi.
Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği’nin başkanı, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin zorluklar karşısındaki direncini ve vatan sevgisini gösteren önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Ceylan, bu anlamlı günün, şehit ve gazilerimize olan minnet borcumuzu bir kez daha hatırlattığını ifade etti.
Ceylan, "Bugün, bu toprakları vatan yapmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarken, aynı zamanda bize bıraktıkları değerli mirası koruma ve gelecek nesillere aktarma sorumluluğumuzu da yürekten hissediyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Polisler arası çatışmada yaralanan 2 polis şehit oldu  - Videolu Haber

Polisler arası çatışmada yaralanan 2 polis şehit oldu - Videolu Haber

27-04-2024 - GÜNCEL

İsias Davası’nda avukat isyan etti: “Gerekirse 40 gün 40 gece sürsün”

İsias Davası’nda avukat isyan etti: “Gerekirse 40 gün 40 gece sürsün”

27-04-2024 - GÜNCEL