Kahta’da şiir ve gölge oyunu

ADIYAMAN (PHA) - Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen özel bir etkinlikte, öğretmenlerin sesleri perde arkasından yükselirken, şiirlerin gücü gölgeler aracılığıyla dinleyicilere ulaştı.

KÜLTÜR - SANAT - 20-02-2024 16:15 162 kez okundu.

Kahta’da şiir ve gölge oyunu

Kültür ve Sanat Komisyonumuz tarafından hazırlanan etkinlik, katılımcılara benzersiz bir deneyim sunarak, şiirin evrensel dilini farklı bir boyutta hissettirdi.

Öğretmenler, gizemli bir atmosfer içinde, şiirlerini seslendirirken, onların siluetleri perde üzerinde görsel şölen oluşturdu.

Etkinliğin bu yönü, katılımcıların şiire olan ilgisini artırırken, aynı zamanda edebiyatın görsel sanatlarla nasıl iç içe geçebileceğini de gösterdi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başlı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür etkinliklerin toplumda sanat ve edebiyatın önemini vurguladığını, öğretmen ve öğrenciler arasındaki bağları güçlendirdiğini belirtti.

Ayrıca, şiirin ve sanatın, insanların duygularını ve düşüncelerini ifade etmelerinde oynadığı kritik rolünü dikkat çekerek bu tür etkinliklerin devam edeceğinin sinyalini verdi.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT