Kent Konseyi ‘22’nci SERÇEV Çocuk ve Gençlik Şenliği’ne ev sahipliği yaptı

ANKARA (PHA) - Ankara Kent Konseyi ve Serabral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) iş birliği ile “22. SERÇEV Çocuk ve Gençlik Şenliği” düzenlendi.

GÜNCEL - 19-05-2024 17:46 114 kez okundu.

Kent Konseyi ‘22’nci SERÇEV Çocuk ve Gençlik Şenliği’ne ev sahipliği yaptı

Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde “22. SERÇEV Çocuk ve Gençlik Şenliği” düzenlendi. Gençlik Parkı içinde bulunan Ankara Kent Konseyi etkinlik alanında gerçekleştirilen etkinlikte; renkli gösterilerden müzik dinletisine, boyama atölyesinden kadın girişimcilerin yer aldığı stantlara kadar pek çok etkinlik gerçekleştirildi.
7’den 70’e başkentliler yoğun ilgi gösterdi
Gençlik Parkı içinde bulunan Ankara Kent Konseyi etkinlik alanında gerçekleştirilen programda; Ankara Kent Orkestrası konseri, Ankara’nın beş beyazı tiyatro gösterisi, kortej yürüyüşü, boyama atölyeleri, el emeği ürünlerin yer aldığı stantlar, yüz ve kum boyama etkinliğine 7’den 70’e Başkentliler yoğun ilgi gösterdi, SERÇEV’in engelliler haftası kapsamında serabral palsili çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği şenliğe; Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, sivil toplum AKK bileşenleri, siyasiler, Ufuk Üniversitesi, Bilim Üniversitesi ve TOBB Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra engelli bireyler ile aileleri, kadın girişimciler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özgür Özel: ‘Hiçbir CHP'li Atatürk'ün derneğine sahip çıkmakta tereddüt etmeyecektir’  - Videolu Haber

Özgür Özel: ‘Hiçbir CHP'li Atatürk'ün derneğine sahip çıkmakta tereddüt etmeyecektir’ - Videolu Haber

02-06-2024 - GÜNCEL

Bozat, CHP Berlin Birliği için çalışmalara başladı

Bozat, CHP Berlin Birliği için çalışmalara başladı

02-06-2024 - GÜNCEL