Medeniyetler Koro Dinletisi büyük beğeni aldı

ADIYAMAN (PHA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, "Medeniyetler" adlı koro dinletisi ile dinleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

KÜLTÜR - SANAT - 22-01-2024 13:38 526 kez okundu.

Medeniyetler Koro Dinletisi büyük beğeni aldı

Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen program, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anılmasıyla başladı.
Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Okul İdarecileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Antakya Medeniyetler Korosu verdiği müzik dinletisiyle katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel eserleri seslendiren koro ekibi, seslendirdikleri Türk Halk Müziği ve ezgilerle keyifli anlar yaşattı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli tarafından Allen Antakya Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, Koro Sorumlusu Nihat Harbelioğlu, Koro Şefi Mert Tataş ve koro ekibine teşekkürlerini sunarak başarılar diledi.
Program, Müdür Lütfü Başli tarafından teşekkür plaketi ile koro ekibine karanfil takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT