Mustafa Erkenekli'nin yeni çıkan romanı ‘Feyyan’ okuyucusuyla buluştu

MALATYA (PHA) - Adıyaman-Gölbaşılı olan ve Malatya'da yaşayan Mustafa Erkenekli'nin uzun süredir beklenen romanı Feyyan, okuyucuların beğenisine sunuldu.

KÜLTÜR - SANAT - 14-03-2024 14:06 162 kez okundu.

Mustafa Erkenekli'nin yeni çıkan romanı ‘Feyyan’ okuyucusuyla buluştu

Yayınlanmış üç şiir kitabı ve bir romanı bulunan usta yazar Mustafa Erkenekli, yeni romanında ana karakterlerin iç dünyalarını, çatışmalarını ve kararlılıklarını ustalıkla işliyor. Kitap aynı zamanda bir şairin kaleminden çıktığı için dil ve anlatımı oldukça etkileyici. Feyyan, okuyucuları Anadolu gerçeklerine götüren, farklı inançlara mensup iki yüreği sürükleyici bir hikayede buluşturuyor.

Roman, içerdiği tutkulu aşk hikayesiyle de dikkat çekiyor. Sevdiğinin yüzündeki değişimi ve saçlarından akan teri gören bir âşıkın içsel çatışmasını ve kendi yok olma kararlılığını anlatıyor. Erkenekli'nin ustalığıyla kaleme alınan bu tutkulu sevda hikayesi, okuyucuları soluksuz bir okuma deneyimine davet ediyor.

Feyyan, okuyuculara coğrafi bir yolculuk ve iç dünyalarındaki yangınları keşfetme fırsatı sunuyor. Mustafa Erkenekli'nin kaleminden çıkan bu roman, aşkın, inancın ve fedakarlığın derin izlerini okuyucularına hissettiriyor.

Okurların, “Damla Kuyusu(2011), Gül Batımı(2016) ve Yüreğin Seyir Defteri(2022)” isimli üç şiir kitabı ve “Aşkın Öl Dediği Yerde(2018)” isimli bir romanı ile tanıdığı Erkenekli’nin ‘Feyyan’ romanı, internet üzerinden; ‘Mi Yayıncılık’, Hepsiburada, Trendyol ve Kitapyurdu gibi satış sitelerinden temin edilebiliyor.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT