Nemrut Rotary’den kitap desteği

ADIYAMAN (PHA) - Nemrut Rotary Kulübü, Adıyaman'daki eğitim kurumlarına ve konteyner kentlerdeki öğrencilere kitap desteği sağladı.

EĞİTİM - 19-02-2024 18:03 251 kez okundu.

Nemrut Rotary’den kitap desteği

Bu kapsamda, Vartana P-1 A geçici prefabrik konaklama merkezinde bulunan Vatan İlköğretim ve Anaokulu öğrencilerine boyama kitapları, ilköğretim okullarındaki öğrencilere hikâye kitapları ve üniversiteye hazırlanan gençlere TYT, AYT ve KPSS sınavlarına yönelik kitaplar hediye edildi.

Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehtap Binzet, eğitim alanında birçok okula yardım ettiklerini belirtti. Binzet, "Bir Okulumuz Var Projesi" kapsamında, Bursa Inner Wheel Kulübü, Adıyaman Eczacılar Odası ve Rotary 2420. Bölge Federasyonuna bağlı Maslak ve Bebek Rotary Kulüplerinden gelen kitapların yanı sıra üniversite sınavına hazırlanan gençlere TYT, AYT ve KPSS kitaplarını da bağışladıklarını açıkladı. Bu desteğin, Adıyaman'daki çocukların ve gençlerin daha iyi eğitim imkanlarına erişmelerine katkı sağlayacağını belirten Binzet, verilen kitapların tüm öğrencileri mutlu edeceğine inandıklarını dile getirdi. Ayrıca, üniversiteye ve KPSS sınavına hazırlanan gençlere başarılar dileyerek, hayallerine ulaşmalarını umut ettiklerini vurguladı.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

Sınav gününde özel gereksinimli vatandaşlara ulaşım desteği

28-04-2024 - EĞİTİM

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

26-04-2024 - EĞİTİM