Ordu Şehir Tiyatroları Festivali: Sanat dolu bir hafta sonu

ORDU (PHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen şehir tiyatrolarını buluşturan "1. Ordu Şehir Tiyatroları Festivali" sona erdi.

KÜLTÜR - SANAT - 29-02-2024 17:01 188 kez okundu.

Ordu Şehir Tiyatroları Festivali: Sanat dolu bir hafta sonu

“Festival, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Bu kez, Karadeniz Tiyatrosu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen festival, şehir tiyatrolarını bir araya getirdi ve izleyicilere unutulmaz deneyimler sundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Aşk ve Gurur" adlı oyunuyla başlayan festival, Gaziantep, Akçaabat, Uşak, Diyarbakır, Giresun ve Adana gibi şehir tiyatrolarının birbirinden renkli ve etkileyici oyunlarıyla devam etti. Festivalin finalinde ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, sezon oyunlarından "Rumuz Goncagül" ve "Bu Kimin Hayatı" adlı oyunları sahneledi.

Festival boyunca 75.Yıl Cumhuriyet Sahnesi, Ordu Kültür Sanat Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı gösteriler büyük ilgi gördü. Salonlar adeta dolup taşarken, oyunlar kapalı gişe oynandı ve seyircilerden tam not aldı.

Festivalin finalinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun "Bu Kimin Hayatı" adlı oyunu büyük bir coşkuyla galasını yaparak festivale son noktayı koydu. Bu muhteşem etkinlik, sanatseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Haber: Emin Danış/PHA-Ordu

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT