Vali Varol, Deneyap atölyelerini gezip gençlerle sohbet etti

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol, Adıyaman Gençlik Merkezini ziyaret ederek kurum bünyesindeki deneyap atölyelerini gezip gençlerle sohbet etti.

KÜLTÜR - SANAT - 20-01-2024 15:00 141 kez okundu.

Vali Varol, Deneyap atölyelerini gezip gençlerle sohbet etti

Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkıda bulunan Adıyaman Gençlik Merkezini ziyaret eden Adıyaman Valisi Osman Varol'a Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse eşlik etti. 
Cumhuriyetin ikinci yüzyılı bilgi ve teknoloji çağının gereksinimlerini üzerinde taşıyacak gençlerin omuzlarında yükselirken, kurum bünyesindeki deneyap atölyelerini gezen Vali Varol, gençlerle sohbet ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Gençlik merkezinde gerçekleştirilen teknolojik, spor, sanat, kültür ve eğitim deneyap faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Varol, gençlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetiştirilmeleri devlet ve millet olarak en önemli gayeleri olduğunu söyleyerek,  geleceği inşa edecek gençleri tebrik ederek başarıları diledi.
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT