'Ziyafet Sofrası' büyük ilgi gördü

SAKARYA (PHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat Kültür Takvimi kapsamında, SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi'nde sergilenen "Ziyafet Sofrası" tiyatro oyunu, sanatseverlerden tam not aldı.

KÜLTÜR - SANAT - 28-02-2024 14:45 193 kez okundu.

'Ziyafet Sofrası' büyük ilgi gördü

Büyükşehir Belediyesi, Birlik Vakfı Sakarya, Genç Birlik Sakarya ve Milli Türk Talebe Birliği'nin iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, tiyatro sanatının önemli temsilcilerini ağırlayarak hem öğrencilerden hem de Sakaryalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Oyun, soğuk bir kış gününde Üsküdar'da "Hüdai Dergâhı'na" düşen Ahmet ve Mehmet'in manevi ziyafetini konu alıyor. İkilinin yeni bir hayata adım atmalarını anlatan oyunda, seyircilere duygu dolu anlar yaşatılıyor.

Tek perdelik komedi oyununun yönetmenliğini Osman Doğan üstlenirken, oyuncu kadrosunda Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan yer alıyor. Oyuncuların sergilediği başarılı performans, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Sakaryalı sanatseverleri ve özellikle Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafir öğrencilerimizi ağırladığımız kültür, sanat ve eğlence dolu programlarımıza ara vermiyoruz. Şehrimize sanat, kültür ve bilimle zenginlik katmayı, 1 milyon vatandaşımızın ufkunda bir ışık olmayı arzu ediyoruz. Tüm misafirlerimizi etkinliklerimize bekliyoruz" denildi.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı  - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

25-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT