ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 13-02-2024 14:13   Güncelleme : 13-02-2024 14:13

7 ilde 7 suç örgütü çökertildi - Videolu Haber

ULUSAL (PHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 7 ilde gerçekleşen “Kafes-39” operasyonları kapsamında, 7 çetenin çökertildiğini ve 117 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

7 ilde 7 suç örgütü çökertildi  - Videolu Haber

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kafes-39" operasyonları kapsamında 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 7 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 117 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, operasyonların devam ettiğini ve elebaşlarının da aralarında bulunduğu suç örgütü üyelerinin yakalandığını belirtti.

Operasyonlarda, İstanbul'da Budaklar Organize Suç örgütü, Antalya'da Soner Tayyar, Kocaeli'de Uğur Özgen, Samsun'da Sadi Yıldırım, Bilecik'te Melik Korkut, Kars'ta Mürsel Özağdaş, Konya'da ise Bülent Şimşek'in ele başı olduğu toplam 7 organize suç örgütünün çökertildiği açıklandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 117 şüphelinin yakalandığını ve operasyonların devam ettiğini belirtti. Operasyonlar sonucunda; 30 ruhsatsız tabanca, 20 tüfek ve çok sayıda senet ile paraya el konulduğu bildirildi.

Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu belirtti. Suç örgütleri kurarak halkın huzurunu bozanların her an takip edildiğini ve göz açtırılmayacağını vurguladı.

Kaynak : PHA

EditörEditör