GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:45   Güncelleme : 05-02-2024 14:45

Adıyaman Belediyesi tarafından deprem şehitleri anısına mevlit programı düzenlendi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi’nin 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden belediye çalışanları, meclis üyeleri ve yakınları anısına düzenlediği Mevlit programında Kuran-ı Kerim Tilaveti okutuldu.

Adıyaman Belediyesi tarafından deprem şehitleri anısına mevlit programı düzenlendi

6 Şubat 2023 tarihinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde 7.7 ve 7.6 şiddetinde art arda iki deprem meydana geldi. Yaşanan depremlerin boyutları binlerce insanı hayattan kopardı.
Büyük yıkımlara sebep olan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin birinci yılı olması münasebetiyle Adıyaman Belediyesi tarafından depremde şehit olan meclis üyeleri, belediye personelleri ve yakınları için düzenlenen Mevlit programında Kuran-ı Kerim Tilaveti okutuldu
Düzenlenen programa AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Mevlit programına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yaptığı konuşmada, “Maalesef 6 Şubat’ta dünyada eşi benzeri olmayan kıyamet senaryosunu yaşadığımız deprem felaketinde, belediyemizde aktif çalışan 32 tane personelimiz ve 4 meclis üyemiz şehit oldu. Bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” sözlerini dile getirdi.
Okutulan Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrasında programa katılan misafirlere yemek ikramı yapıldı.

Kaynak : PHA

EditörEditör