ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 07-02-2024 17:31   Güncelleme : 07-02-2024 17:31

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü okulların güvenliği için önlemler aldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile iş birliği yaparak, 2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. döneminin başlaması nedeniyle okullarda güvenlik tedbirleri aldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü okulların güvenliği için önlemler aldı

5 Şubat 2024 tarihinde sorumluluk alanındaki okullarda gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında çeşitli tedbirler hayata geçirildi.

Bu önlemler çerçevesinde, özellikle "Okullar ve Çevresinin Güvenli Hale Getirilmesi" odaklı uygulamalar yapıldı. Okulların giriş ve çıkış saatlerinde gerçekleştirilen uygulamalar sonucunda:

377 şahıs, 76 araç, 11 servis aracı sorgulandı. Yapılan sorgulamaların ardından, 1 servis aracına cezai işlem uygulandı. Ayrıca, okul ile ilgisi olmayan kişiler, okulların çevresinden uzaklaştırılarak, okul çevrelerinin güvenli hale getirilmesi sağlandı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, öğrenci ve personelin güvenliğini ön planda tutarak, eğitim kurumlarının çevresindeki güvenlik önlemlerini etkin bir şekilde uygulayarak toplumun huzur ve güvenliğine katkı sağlamaya devam ederken, bu tür operasyonlar, öğrencilerin eğitim ortamında güvenli bir şekilde bulunmalarını sağlamak adına önemli bir rol oynuyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör