GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 12:56   Güncelleme : 23-01-2024 12:56

Adıyaman Millet Caddesi yeniden düzenleniyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yunus Emre Mahallesi, Millet Caddesi'nde refüj düzenleme çalışmalarına hız verildi.

Adıyaman Millet Caddesi yeniden düzenleniyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın talimatıyla belediyeye bağlı ekipler, şehrin her alanında daha iyi bir görünüm ve yol güvenliği sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yunus Emre Mahallesi Millet Caddesi'nde devam eden refüj düzenleme çalışmaları, şehir genelindeki tahribatın ortadan kaldırılması ve trafik akışının daha sağlıklı, akıcı ve düzenli olması hedefiyle gerçekleştiriliyor.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, refüjlerde tahrip olan bordürlerin onarılması ve yenilenmesini amaçlayan bu çalışmayla ilgili bilgi verdi.

Yapılan açıklamada, "Bu çalışma sonrasında refüjlerde tahrip olan bordürlerin onarılması ve yenilenmesini hedefliyoruz. Millet Caddesi'nde orta refüj düzenleme çalışmasına başladık. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlamayı planladığımız bu çalışmamızdan sonra yol daha kullanışlı bir hale gelecek, trafik güvenliği açısından da büyük bir önem arz edecek" denildi. Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın şehri daha güzel bir noktaya taşıma hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen bu çalışmalar, şehir sakinlerinin güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasını amaçlıyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör