GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 13:43   Güncelleme : 27-02-2024 13:43

Adıyaman Şehitliği: Aziz şehitlerimizin anısına büyük saygı ve minnet

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’ın kahraman şehitlerini sonsuz minnet ve saygıyla anmak için hayata geçirilen Adıyaman Şehitliği Projesi, Vali Dr. Osman Varol’un katılımıyla, devam eden çalışmaların bir adım daha ileriye taşınmasını sağladı.

Adıyaman Şehitliği: Aziz şehitlerimizin anısına büyük saygı ve minnet

Vali Varol, İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen projenin uygulandığı alanda detaylı incelemelerde bulundu ve proje hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’tan bilgi aldı.

Bu anlamlı projenin kapsamında, şehitlik alanında aziz şehitlerimizin kabristanlarının çevre düzenlemesi, müze alanı, şehitlik abidesi, peyzaj alanları ve şehitlerimizin hatırasını yaşatmak adına eşyalarının ve hatıratlarının yer aldığı video sergi alanı ile tören ve program alanları bulunuyor.

Vali Varol, projenin ilimize ve millete hayırlı olmasını dilerken, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Bu projenin, kahraman şehitlerimizin yaşamlarını gelecek kuşaklara aktarmak adına önemli bir adım olduğu vurgulanırken, şehitlerimizin ruhlarının şad, mekânlarının cennetin başköşesi olması temennisi dile getirildi.

Kaynak : PHA

EditörEditör