GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 07:47   Güncelleme : 31-01-2024 07:47

Adıyaman'da IPARD değerlendirme toplantısı düzenlendi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Ziraat Odaları ve IPARD Adıyaman Ziraat Odasında toplandı.

Adıyaman'da IPARD değerlendirme toplantısı düzenlendi

Adıyaman Ziraat Odası Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya IPARD adına Adıyaman İrtibat OFİSİ uzmanları Ali Osman Er, Mehmet Fatih Arıkan, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Yılmaz, Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, Kahta Ziraat Odası Başkanı F. Rüştü Zorlu Turanlı, Besni Ziraat Odası Başkanı Ali Günaydın, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Samsat Ziraat Odası Başkanı Kadir Kuştepe, Tut Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bozan ve Gerger Ziraat Odası Başkanı Eşref Perçin Katıldı.
Toplantıda değerlendirmede bulunan Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, "Toplantımız oldukça verimli geçti yıllardır IPARD kapsamı dışında kalan ilimiz bu yıl dahil edilmiştir. Mart ayında başlanması planlanan başvurular yaklaşık iki ay sürecektir. Tarımın bir çok kesimine hitap edecek bu yatırımlar ilimiz tarımının gelişimine yönelik büyük katkılar sunacaktır."dedi.
Kırk yaş altı kadın girişimcilerin sunacağı projelerde 40 puan artı öncelik sağlanacağını söyleyen Başkan Özkan 40 yaş altı kadın girişimcilerimizin kırsalda da oturuyor ise hazırlayacağı projelere artı 40 puan eklenerek daha avantajlı olacaklarını belirtti.
Başkan Yaşar Özkan, toplantıda Kırsal Kalkınma yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan IPARD yetkililerine ve emeği geçen herkese çiftçilere teşekkür etti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör