SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 17:29   Güncelleme : 01-02-2024 17:29

Adıyamanlı iletişim uzmanı Sema Dilek Konyaaltı’nda CHP’den aday oldu

ANTALYA (PHA) - Adıyamanlı Selmin Sema Dilek, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği için CHP’den aday adayı oldu.

Adıyamanlı iletişim uzmanı Sema Dilek Konyaaltı’nda CHP’den aday oldu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yerel seçimlere yönelik önemli bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan iletişim uzmanı Adıyamanlı Selmin Sema Dilek, belediyecilik deneyimi ve halkla yönetim anlayışıyla dikkat çekiyor.

CHP Antalya Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan Adıyamanlı Selmin Sema Dilek, 20 yıllık belediye deneyimini meclis üyeliğiyle taçlandırmak istediğini ifade etti.

Dilek, belediyecilik deneyimi ve belediyenin halkla yönetilmesine olan inancıyla yola çıktığını belirterek, Antalya Konyaaltı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden destek talebinde bulundu.

Dilek, 4 Şubat tarihinde yapılacak temayül yoklamasında partililerden sadece oylarını değil, güveni ve birlik beraberlik gücünü de istediğini vurguladı.

Dilek, 20 yıl ASAT genel müdürlüğünde basın ve halkla ilişkiler müdürü olarak çalışmanın verdiği belediyecilik deneyimiyle bu göreve talip oldu.

Antalya'da yaşayan Adıyamanlı hemşerilerinden destek ve dualarını bekleyen Dilek, farklı parti ve görüşlere sahip olsa da tüm halkın birliğini ve desteğini istedi.

Adıyamanlı Selmin Sema Dilek, iletişim uzmanı ve CHP Antalya Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı.

Kaynak : PHA

EditörEditör