GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 15:32   Güncelleme : 29-08-2023 15:32

AGAD Başkanı Aslan’dan 30 Ağustos mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AGAD Başkanı Aslan’dan 30 Ağustos mesajı

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.
AGAD Başkan Aslan mesajında; “Büyük Önder Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından oldu. Bu münasebetle şanlı tarihimizin en büyük zaferlerinden birini elde ettik. Gelinen noktada 101. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depremleri olan Kahramanmaraş depremiyle halkımız bir kez daha eşi görülmemiş afetten yaralarını sararak atalarının izinden gitme yolunda adımlar atıyor. Dün olduğu gibi bugünde ülkenin bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğüne, demokrasisine yapılacak olası bir olaya Türk halkı gerekli cevabı verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz olmak üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör