SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2023 14:57   Güncelleme : 29-11-2023 14:57

AGAD Yönetimi Başkan Bulucu’yu ziyaret

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’yu ziyaret etti.

AGAD Yönetimi Başkan Bulucu’yu ziyaret

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve AGAD Yönetim üyeleri Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Işık, Erdal Özkaynar ve İHA Adıyaman Temsilcisi Ahmet Arslantaş AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’ya ziyarette bulundu.
Ziyarette deprem sonrası yapılan çalışmalar ve yaklaşan yerel seçimler hakkında istişarede bulundular. 
Ziyaret sonrası açıklama yapan AGAD Başkanı Aslan, “AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’yu AGAD Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Başkanımız ile birlikte depremden sonra yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. 6 Şubat depreminde büyük bir yara alarak büyük bir acı yaşadık. Acımızı dindirmemiz mümkün değil ama memleketimizi tekrardan ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bu anlamda siyasilere ve bizlere büyük bir sorumluluk düşmektedir. Biz basın olarak her zaman Adıyaman için çalışmaktayız ve bu şekilde devam edeceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerde Adıyaman’ın kaderi belli olacaktır. Çünkü yıkık bir memleketi herkes ayağa kaldırmaz. Adıyaman hepimizin ve bu yüzden birlik beraberlik çerçevesinde çalışmamız gerekiyor. Depremden sonra başkanlık görevine getirilen Emrah Erkan Bulucu Başkanımızın Siyasi hayatı ve bilgisi ile başkanlık görevini layığı ile yapacağına inanıyoruz. Basın anlamında üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Adıyaman hepimizin Adıyaman'ı ve şehrimizi kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sayın Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, "AGAD Yönetim Kurulu ziyarette bulundu. Ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Başkanımın güzel temennilerini duymak beni onore etti. AK Parti olarak Adıyaman'a hizmet etmeye devam ediyoruz. Adıyaman'ı daha güzel yarına kavuşturmak için durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör