EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-09-2023 15:16   Güncelleme : 06-09-2023 15:16

AGAD Yönetimi Rektör Keleş'i ziyaret etti

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

AGAD Yönetimi Rektör Keleş'i ziyaret etti

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya ve Işık Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Işık ile birlikte Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazetede Adıyaman Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Adıyaman'ın ağır hasar aldığını büyük sorunlardan da birisinin eğitim olduğunu ifade eden AGAD Başkanı İbrahim Aslan," Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Keleş hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 6 Şubat depreminde ağır hasan alan memleketimizin en büyük sorunlarından biri olan eğitim sorununu Rektör hocamız ile istişare ettik. Üniversite bir şehrin vizyonu ve yüzüdür. O yüzden Adıyaman Üniversitesinin tekrardan eğitim öğretimine devam ederek Adıyaman'ı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Rektör hocamıza burada büyük bir iş düşüyor. Basın konusunda üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Mehmet Keleş'e hocamıza tekrardan hayırlı olsun diliyoruz." şeklinde konuştu.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş ise şunları söyledi:
"AGAD Yönetim Kurulu ziyarette bulundu. Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Güzel temenniler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah el ele vererek 6 Şubat depreminde büyük yaralar alan Adıyaman’ımızı ve Üniversitemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Özellikle Üniversitemizin Türkiye’nin yüksek öğretim alanında örnek alınan bilim yuvalarından biri haline gelmesi en önemli hedeflerimizdendir. "
 

Kaynak : PHA

EditörEditör