EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-09-2023 15:09   Güncelleme : 06-09-2023 15:09

AGAD Yönetiminden Tosun'a ziyaret

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD ) Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan kararnameyle Adıyaman Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ali Tosun'u ziyaret etti.

AGAD Yönetiminden Tosun'a ziyaret

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD ) Başkanı İbrahim Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya ve Işık Gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Işık ile birlikte Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette değerlendirmede bulunan AGAD Başkanı İbrahim Aslan," Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Tosun hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüz ile birlikte Adıyaman depreminin ardında öğrenciler ve eğitim öğretim süreci hakkında istişarede bulunduk. Müdürümüz geldiği günden itibaren öğretmen ve öğrenciler ile buluşarak gayretli bir çalışma sergiliyor. Adıyaman’ımızı eğitim konusunda daha iyi yerlere getirmesini temenni ediyoruz. Basın konusunda üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Ali Tosun Müdürümüze tekrardan hayırlı olsun diliyoruz." şeklinde konuştu.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, ise" AGAD Yönetim Kurulu ziyarette bulundu. Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. 6 Şubat depreminde büyük yaralar alan Adıyaman’ımızı ve Eğitimimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı başladı. Öğrencilerimizi daha güzel eğitimler vermeyi amaçlıyoruz. Yeni eğitim öğretim sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı AGAD Yönetimine Teşekkür ederim." Şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör