KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 14-12-2023 17:45   Güncelleme : 14-12-2023 17:45

'Aileyi Korumak Geleceğimizi İnşa Etmektir' konferansına büyük ilgi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından, Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu salonunda, ‘’Aileyi Korumak Geleceğimizi İnşa Etmektir’’ başlıklı konferans düzenlendi.

'Aileyi Korumak Geleceğimizi İnşa Etmektir' konferansına büyük ilgi

Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından, Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu salonunda, ‘’Aileyi Korumak Geleceğimizi İnşa Etmektir’’ başlıklı konferans düzenlendi.

Konuşmacı olarak davet edilen Diyanet İşleri Başkalığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı "Aile ve Aileyi Korumak" konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Strateji Geliştirme Başkanı Irmaklı, "Yaşadığımız çağda kendi kalbimizi ele alalım, kalbimizi huzursuz eden her ne varsa, yaşadığımız toplumda gördüğümüz her şeyin çok güçlü bir aile bağlantısı var. Aile güzelse her şey çok daha güzel olur. İster biz iyilikleri ve güzellikleri çoğaltmaya çalışalım, ister olumsuzlukları ve kötülükleri ortadan kaldırmaya çalışalım eşit noktamız ailedir." dedi.
Her şey ailede başlar, hepimizin bildiği gibi insanın ve insanlığın il mektebi ailedir ana fikri ile tamamlanan konferansa çok sayıda katılımcı ilgi gösterdi. Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, vatandaşlar, siyasi parti temsilcileri, STK ve din görevlileri katıldı.

Kaynak : PHA

EditörEditör