SİYASET
Giriş Tarihi : 18-08-2023 13:05   Güncelleme : 18-08-2023 13:05

AK Partili Alkayış, kırsalda vatandaşların sorunlarını dinliyor

ADIYAMAN (PHA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatil olmasıyla seçim bölgesi olan Adıyaman'da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, kırsal alanda vatandaşlarını sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm buluyor.

AK Partili Alkayış, kırsalda vatandaşların sorunlarını dinliyor

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, İl Genel Meclis Üyesi Zeynel Özbilgin, İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Alkayış, kırsal alanda çiftçiyle bir araya gelerek, tarımın insan hayatındaki öneminin tartışılmaz derecede büyük olduğunu, çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduklarını belirtti.
Kavurucu sıcaklara aldırış etmeden köy ziyaretlerini sürdüren ve her fırsatta köylerdeki hemşehrileriyle bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Alkayış, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, vatandaşların da AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları teveccühün farkında olduklarını belirtti.
Adıyaman’ın köylerini karış karış gezerek siyasi çalışmalarına devam ettiğini belirten Alkayış, Olgunlar, Toptepe, Kalburcu, Kemerkaya, Yenice ve Yenigüven köy gezilerini sığdırdığını söyledi.
Bu gezilerde gerek muhtarlarla gerekse yaşlısından gencine köyde yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Alkayış, hemşehrilerini dinleme ve onlarla sohbet etme imkânı buldu.
Konuşmasının devamında Alkayış, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bizler, bölgemizde, yıllardan beri siyasi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süre içerisinde köylerimiz ve köylülerimizle olan bağlarımızı asla koparmadık. Bilakis, günden güne daha güçlü bağlar kurarak, köylerimiz ve köylülerimizle olan yakınlığımızı daha da artırdık.  Bizler, muhtarlarımızı ve köylülerimizi dinlemeyi, onların sorunlarına çözümler bulmayı, onlarla görüş alışverişinde bulunmayı ve gençlerimizin sorunlarını çözmeyi kendimize vazife olarak görmekteyiz. Her defasında bizleri güler yüzle karşılayan köydeki vatandaşlarımıza, bugüne kadar bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım." 
 

Kaynak : PHA

EditörEditör