GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2023 15:04   Güncelleme : 30-11-2023 15:04

Atatürk Bulvarında ferforje montaj çalışmaları devam ediyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan orta refüjlerde ferforje korkuluk montaj ve bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.

Atatürk Bulvarında ferforje montaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin göbeğinde bulunan Atatürk Bulvarındaki orta refüjlerde ferforje korkuluk montajı ve zarar gören korkulukların bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.
Trafiğin yoğun şekilde aktığı Atatürk Bulvarında bulunan orta refüjlerde devam eden ferforje çalışmaları, yaya ve araç trafiğinin daha güvenli bir hale gelebilmesi ve şehrin daha estetik bir görünüme sahip olabilmesi adına ivedilikle sürdürülüyor.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Adıyaman Belediyesi Başkanı Dr Süleyman Kılınç, “Şehrimizde trafiğin en yoğun ve kaza riskinin de en yüksek olduğu bölge Atatürk Bulvarı. Olası bir kazanın önüne geçebilmek adına Atatürk Bulvarında bulunan orta refüjlerde ferforje korkuluk montaj çalışmaları ve zarar gören korkulukların ise bakım, onarım işlemlerini sağlıyoruz. Şehrimizin daha iyi yerlere gelebilmesi ve daha yaşanılabilir bir Adıyaman için çalışmalarımıza gece, gündüz demeden devam ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör