EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:46   Güncelleme : 23-01-2024 13:46

Bahçeli: Emekliler daha fazlasını hak ediyor

ADIYAMAN (PHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, özellikle SSK ve BAĞ-KUR emeklilerini ilgilendiren maaş artışıyla ilgili yapılacak düzenlemelere değindi.

Bahçeli: Emekliler daha fazlasını hak ediyor

Meclis'e sunulması beklenen SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ek yüzde 5 zam içeren kanun teklifini değerlendiren Bahçeli, "Emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri desteklemekle birlikte emeklilerimizin daha fazlasını hak ettiklerine samimiyetle inanıyorum" dedi.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği düzenlemenin bugün Meclis Genel Kurulu'na sunulması bekleniyor. Teklif, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına ek yüzde 5 zam yapılmasını öngörüyor ve en düşük emekli maaşının 10 bin liraya çıkarılmasını hedefliyor.

Bahçeli, konuşmasında emeklilere yönelik iyileştirmelerin desteklenmesinin yanı sıra, emeklilerin daha fazlasını hak ettiğine vurgu yaparak, bu konudaki samimiyetini ifade etti. Emeklilere yönelik yapılacak düzenlemenin, emeklilerin yaşam standartlarını artırmaya yönelik bir adım olması bekleniyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör