SİYASET
Giriş Tarihi : 23-08-2023 15:36   Güncelleme : 23-08-2023 15:36

Bakan Uraloğlu, Adıyaman'da

ADIYAMAN (PHA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde ağır yıkıma neden olan Adıyaman'da temel atma töreni ve açılışa katılmak üzere geldi.

Bakan Uraloğlu, Adıyaman'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu Havaalanında Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, STK temsilcileri ile partililer karşıladı.
Bakan Uraloğlu, ilk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret ederek, şeref defterini imzalayarak Vali Varol'dan bilgi aldı.
Bakan Uraloğlu, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Uraloğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililer ile bir araya geldi.
6 Şubat'taki ikinci depremi Adıyaman'da yaşadığını aktaran Bakan Uraloğlu,"Adıyaman'a gerek genel müdürlüğüm zamanında gerek ondan önce olsun bölge müdürlüğümüz olsun ziyaret ettim. Malum 6 Şubat'ta depremde ikinci depremde Adıyaman'da AFAD binasında o zamanki Bakanımız Adil beyle beraber AFAD binasında depremi yaşadık. Depremin ne olduğunu gerçekten o anlamda da görmüş olduk. Büyük bir felaketti onun için ben Adıyaman'ımıza geçmiş olsun Allah beterinden saklasın."dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör