SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2023 14:39   Güncelleme : 13-04-2023 14:39

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na saati 12 bin dolarlık uçak tepkisi

ADIYAMAN (PHA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adıyaman'a depremzedeler ile iftar yemeğine katılmak üzere gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saati 12 bin dolara özel uçağa binlemesine tepki gösterdi.

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na saati 12 bin dolarlık uçak tepkisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya üzerinden Adıyaman'a depremzedeler ile iftar yemeğine katılmak üzere gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taşıyan uçağın saati 12 bin dolar olduğunu paylaşarak takiye göndermesinde bulundu.
"Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır" sözlerini hatırlatan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,"Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır" diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur. " şeklinde ifade etti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör