GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-01-2024 18:14   Güncelleme : 22-01-2024 18:14

Banka müdürünün tayini çıktı: Kimi gidişini kurban keserek kutladı kimi de teşekkür etti

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Ziraat Bankası Müdürü olarak görev yapan Battal Avcı'nın tayini çıkınca bir kısım Gölbaşılı vatandaş bunu kurban keserek kutlamıştı. Bugün ise bir başka vatandaş gurubu tayini çıkan müdüre hizmetleri için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Banka müdürünün tayini çıktı: Kimi gidişini kurban keserek kutladı kimi de teşekkür etti

Bir kısım Gölbaşılı çiftçi ve esnaf tarafından gidişi şerefine kurban kesilen müdür için bir başka esnaf ve çiftçi gurubu da tayini çıkan müdüre teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziraat Bankası Gölbaşı Şubesi'nde görev değişikliği yaşanmasının ardından yeni atanan Şube Müdürü Mehmet Baş'ı ziyaret eden esnaf ve çiftçi, yeni atanan müdüre hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, eski Müdür Battal Avcı'nın 5 yıl boyunca sunduğu hizmetlere teşekkür edilirken, yeni Müdür Mehmet Baş'tan aynı gayretin devamını beklediklerini ifade ettiler.

İş insanı Mehmet Parmaksız, Ziraat Bankası'nın ilçe için önemli bir destek olduğunu belirterek, "Ziraat Bankası hepimizin. İlçemizin, bize her konuda yardımcı olmaktadır." dedi.

Manav işletmecisi Lütfü Elmalı ise eski şube müdürü Battal Avcı'nın depremde gösterdiği fedakarlığı ve hizmetlerini unutulmaz olarak nitelendirerek, Gölbaşı halkı olarak minnettar olduklarını belirtti.

Ziraat Bankası Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Murat Bilen ise yaptığı konuşmada, Gölbaşı halkının depremde gördüğü zararın farkında olduklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, "Ziraat Bankası olarak her zaman üreticinin yanındayız. Yeter ki çiftçilerimiz, esnafımız, iş adamlarımız ve halkımız üretmeye, memleketimize hayırlı işler yapmaya devam etsinler." dedi.

Ziyaret sırasında Ziraat Bankası Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Murat Bilen, Ziraat Bankası Şanlıurfa Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Şerif Yılmaz, Ziraat Bankası Gölbaşı Şube Müdürü Mehmet Baş, esnaf ve çiftçilerin talep ve önerilerini dinleyerek ilgi gösterdi.

Kaynak : PHA

EditörEditör