GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 10:40   Güncelleme : 21-11-2023 10:40

Başkan Aslan Vali Dr. Osman Varol’u ziyaret etti

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.

Başkan Aslan Vali Dr. Osman Varol’u ziyaret etti

Ziyaret sırasında Adıyaman gündemini ve yerel basını gündeme aldıklarını belirttiler.
Ziyarette açıklamada bulunan AGAD Başkanı İbrahim Aslan," Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol valimize ziyarette bulundum. 6 Şubat depreminde Adıyaman çok büyük bir yara aldı. Adıyaman da şu an vatandaşlar konteyner kentlerde kalıyor ve deprem konutları çalışmaları devam ediyor. Adıyaman da yaşanan sorunları yakından takip eden Adıyaman Dr. Osman Varol çözümleri de beraberinden getireceğine inanıyoruz. Sayın Valimizin her zaman destekleyerek yanında olacağız. Adıyaman hepimizin Adıyaman'ı ve şehrimizi kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sayın valimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol," Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ziyarette bulundu. Ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza teşekkür ederim. 6 Şubat tarihi milletimiz için kara bir gün olarak hafızalarımıza kazındı. Yaşadığımız büyük afetin ardından hızlı bir şekilde toparlanmak için hep birlikte çalışmalıyız. Adıyaman’a geldiğimden bu yana vatandaşlarımızın yanında olarak sorunlarını çözme noktasında yanlarında olduk. Vatandaşlarımız çok büyük bir felaketi atlattılar. Adıyaman da deprem konut inşaatları hızlı bir şekilde devam etmektedir ve vatandaşlarımıza en kısa sürede teslim edeceğiz. İndere bölgesinde depremzede vatandaşlarımız için inşa ettiğimiz kalıcı konutlar tüm hızı, etkinliği ve verimliliğiyle devam ediyor. Tüm gayemiz vatandaşlarımızın kalıcı konutlara bir an önce kavuşması ve hak ettikleri konforlu yaşama refaha bir an önce kavuşturmak. Adıyaman da büyük sorunlar var ve hepsini hep birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör