YEREL
Giriş Tarihi : 10-08-2023 14:25   Güncelleme : 10-08-2023 14:25

Başkan Aydın, Ankara’da bazı temaslarda bulundu

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, esnaf ve sanatkarların bazı sıkıntılarını dile getirmek amacıyla Ankara’da bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Aydın, Ankara’da bazı temaslarda bulundu

Esnaf ve sanatkarların bazı sıkıntılarını dile getirmek amacıyla Ankara’da bazı temaslarda bulunan Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, sırasıyla Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Başkanı Abdulkadir Akgün, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Varan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Ertan Taşlı, TEKSİF Genel Başkanı Nazım Irgat ve son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile birer görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmelerin genelinde Adıyaman ve ilçelerinde deprem sonrası yaşanan sıkıntılar ve esnafların kalkınması için geleceğe yönelik yapılacak yeni çalışmalara değindiklerini ifade eden Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, yaptığı açıklamada; “Malumunuz 6 Şubat depremlerinde ilimiz genelinde yaşanan kayıplarla birlikte esnaflarımız da zarar gördü. Genel Başkanımız Abdulkadir Akgün, deprem bölgesindeki esnaflarımız için kredi limitlerinin 450 bin TL’ye yükseltildiğini ifade ederek, depremzede esnaflarımız için bazı kolaylıkların da sağlanacağını söyledi. Öte yandan kredi kooperatiflerine uygulanan 19 kriter de 6’ya düşürülecek. Böylece esnaflarımıza daha da kolaylık sağlanmış olacak. Buradan sizlerin aracılığı ile genel başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı da ziyaret eden Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, Ahmet Aydın’a yeni görevinde başarılar dilediğini ifade ederek, esnaf ve sanatkarların sıkıntılarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’a da ilettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : PHA

EditörEditör