SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:14   Güncelleme : 23-01-2024 13:14

Başkan Deniz: Rize bambaşka bir sabaha uyanacak

RİZE (PHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, geçtiğimiz gün Ardeşen ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Deniz: Rize bambaşka bir sabaha uyanacak

Rize'de 1 Nisan günü bambaşka bir sabaha uyanacaklarını belirten Başkan Deniz:" Rize halkı gerçek belediyeciliğin ne olduğunu, nasıl yapıldığını CHP ile öğrenecek"dedi.
Başkan Deniz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday tanıtım toplantılarının başladığını belirten Başkan Deniz, tüm adayların Rize'ye prestij katacağını ifade ederek şunları söyledi:" Yerel seçim yaklaştıkça adaylarımız da birer birer belirlenmeye başlıyor. Öyle ki geçtiğimiz gün CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve il, ilçe teşkilatlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayımız Enver Atagün’ün tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir tanıtım toplantısı oldu. Başkan adayımız Atagün çok bilgili, çok donanımlı, işbirliğini bilen ve seven bir adayımız. Kendisinin Ardeşen ilçemize çok şey kalacağından hiç şüphem yok. Sadece Atagün değil bütün başkan adaylarımız aynı donanıma sahip. Hepsi Rize'yi avucunun içi gibi biliyor. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum ve her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum. Şunu söyleyebilirim ki Rize halkı gerçek belediyeciliğin ne olduğunu, nasıl yapıldığını CHP ile öğrenecek. 1 Nisan sabahı Rize çok farklı bir güne uyanacak" dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör