YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 10:45   Güncelleme : 16-01-2024 10:45

Başkan Doğan, Konteyner Kentlerdeki sorunlara dikkat çekmek için sahaya indi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrasında depremzedelerin kaldığı K-12 Konteyner Kentte vatandaşları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Başkan Doğan, Konteyner Kentlerdeki sorunlara dikkat çekmek için sahaya indi

Konteyner Kentlerdeki inceleme sonrası vatandaşlardan aldığı notları ve taleplerini gündeme getiren Engin Doğan,"K-12 Konteyner Kentte yaşayan hemşehrilerimizin karşı karşıya olduğu sorunları yerinde gördük ve not aldık. Özellikle ısı yalıtımı, su sıkıntısı, adaletsiz Esenkart dağıtımı, hijyen paketi desteği ve banyolardaki su sızıntısı gibi temel ihtiyaçlar konusunda ciddi sıkıntılar var. Ayrıca, güvenlik sorunu, eğitim ile ilgili talepler ve çamaşırhane koşulları da dikkat çekici. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor."dedi.
Başkan Doğan, K-12 Konteyner Kentte yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanmasında yaşanan eksikliklere ve adaletsizliklere dikkat çekerek, yetkilileri ve ilgili kurumları harekete geçmeye çağırdı. Ayrıca, TYP çalışanlarının destek talepleri ve güvenlik sorunlarına çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.
Doğan,"Gençlerimizin eğitimine erişimi kolaylaştırmak, onların geleceği için hayati öneme sahiptir. Bu nedenle, liseli öğrencilerimize servis sağlanması gerekiyor" dedi.
Çamaşırhane koşulları ve temel ihtiyaçlar konusunda da Doğan,"Konteyner kentte yaşayan kadınlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak çözümler bulunmalı. Çamaşırhane koşullarının iyileştirilmesi ve her aileye bireysel çamaşır makinesi sağlanması gerekiyor” şeklinde konuştu.
Doğan, "K-12 Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, hepimizin sorumluluğudur. Bu konularda hızlı ve etkili adımlar atılması gerekmektedir. Tüm yetkilileri ve ilgili kurumları bu sorunlara duyarlı olmaya ve acil çözüm üretmeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
CHP Adıyaman İl Başkanlığı, K-12 Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi için gerekli tüm adımları atacağız ve konunun takipçisi olacağını bildirdi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör