GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-08-2023 15:14   Güncelleme : 25-08-2023 15:14

Başkan Kaşıkara'dan Alan'a plaket

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman İl ve İlçeleri Kalkındırma Derneği ( Akal- Der ) Dernek Başkanı Reşit Kaşıkara, Adıyaman'ın tanıtımı noktasındaki haberlerinden ötürü PHA Adıyaman İmtiyaz Sahibi Mahir Alan'a plaket taktim etti.

Başkan Kaşıkara'dan Alan'a plaket

Adıyaman ve ilçelerin tanıtımı ile kentin değerlerini yaptığı ulusal haberler ile ön plana çıkarttığı için Adıyaman İl ve İlçeleri Kalkındırma Derneği ( Akal- Der ) Dernek Başkanı Reşit Kaşıkara, tarafından Alan'a teşekkür plaketi taktim etti.
Başkan Kaşıkara, Perre Haber Ajansı (PHA) İmtiyaz Sahibi Mahir Alan'a kentin tanıtımı ve yapılan çalışmaları gündeme getirme ile birçok ulusal televizyonda Adıyaman'ın değerlerini yansıttığı için plaket ile teşekkür etti.
Alan'ı PHA ofisinde ziyaret eden Başkan Kaşıkara, çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, kentin kalkınması noktasında verdiği çabanın, emeğin değeri paha biçilemeyeceğini söyleyerek teşekkür etti. 
Alan, ise plaketten ötürü Başkan Kaşıkara'ya teşekkür ederek, Adıyaman'ın kalkınması noktasında el birliği ile bu günleri atılacaklarını söyledi. 
Başkan Kaşıkara daha sonra plaket ile Alan'a teşekkür etti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör