SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 14:03   Güncelleme : 05-12-2023 14:03

Başkan Kılınç çalışmaları yerinde inceliyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, saha ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen durum hakkında bilgi alıyor.

Başkan Kılınç çalışmaları yerinde inceliyor

Yeniden Adıyaman diyerek çalışmalarını yoğunlaştıran ve gecesini gündüzüne katan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehir genelinde yapılan çalışmaları yoğun temposuna rağmen yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.
Kent merkezinde araçların ulaşım konusunda zorluk yaşamamaları ve yayaların daha güvenilir seyahat edebilmeleri adına tahrip olan yolların bakım, onarım, freze sonrası asfalt, yama ve kaldırım çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt Mahallesinde asfalt serim çalışmalarını yürütüyor.
Yeşilyurt Mahallesinde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada, “Bizler için en önemli olan konulardan birisi vatandaşlarımızın refahıdır. Gerek araçla olsun gerek yaya olsun vatandaşlarımızın ulaşım konusunda yaşadığı zorlukları en aza indirgemek ve onlara daha konforlu bir seyahat sunabilmek için şehrin birçok noktasında tahrip olan yol ve kaldırımların tadilat, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.
Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımız göreve başladığı ilk günden bu yana bizlerin daha iyi bir Adıyaman’da yaşayabilmemiz için çok çaba sarf etti. Her zaman bizlerle iç içe olup sorunlarımızı dinledi ve çözüm için gerekeni yaptı. Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’a hizmetlerinden ve bizlerle sürekli bir araya gelmesinden dolayı çok teşekkür ederiz.” sözlerini dile getirdiler.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör