EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-09-2023 13:12   Güncelleme : 09-09-2023 13:12

Başkan Kılınç'tan Bilim ve Sanat Merkezi'nde inceleme

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü - Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Dr. Erdal Kılınç, Kahta Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Kılınç'tan Bilim ve Sanat Merkezi'nde inceleme

Daire Başkanı Dr. Erdal Kılınç’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Çelenk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Bayram ve Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abuzer Özdemir eşlik etti.
Daire Başkanı Dr. Erdal Kılınç, kurum birimleri ve atölyelerinde incelemelerinde bulunarak kurum müdürü Murat Aslan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, "Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Dr. Erdal Kılınç'ın merkezimizi ziyareti, öğrencilerimizin özel yeteneklerini en üst düzeyde geliştirme hedefimize katkı sağlayacaktır. Bu inceleme, merkezimizin çalışmalarını gözden geçirme ve daha iyi hizmet sunma fırsatı sunuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, bu tür faaliyetlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Daire Başkanımız Dr. Erdal Kılınç’a çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör