GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2023 11:59   Güncelleme : 22-06-2023 11:59

Başkan Kıymaz'dan Başhekim Şirik'e hayırlı olsun ziyareti

ADIYAMAN (PHA) - GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kıymaz'dan Başhekim Şirik'e hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doçent Doktor Mehmet Şirik'i ziyaret eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, yeni görevinde başarılar diledi.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'a yaraların sarılması anlamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin büyük rol oynadığını ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,"Çok sayıda yıkıma neden olan depremle birlikte Adıyaman'ın yaralarının sarılması hususunda Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin büyük önemi ve ehemmiyeti vardır. TOKİ konutları barınma sorununda önce sağlık sorunun en öncelikli sorunların önünde gelmektedir. Depremden öncede Adıyaman'a yapılması planlanan 400 yataklı hastanenin yanında yapılan 300 yataklı Kadın Doğum Çocuk Hastanesi'nin bir an evvel tamamlanması hususunda haberler yapmıştık. İnşallah burasıda tamamlanır ve hastanemiz vatandaşlara hızlı, iyi hizmet edebilmesi için altyapı sorunların da tamamlanmasını bekliyoruz. Mehmet Şirik, kardeşimizi yıllardın tanıyorum Adıyaman çocuğu ve hastanemizi en verimli şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi hususunda başarılı olacağına inancım sonsuz kendilerine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum"dedi.
Ziyaretinden ötürü Başkan Kıymaz'a teşekkür eden Doçent Doktor Mehmet Şirik ise deprem sonrası yaşanan eksiklik ve aksaklıkların bir an önce giderilmesi için ekibiyle yoğun çaba harcadıklarını belirterek desteklerinden ötürü teşekkür etti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör