GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 10:20   Güncelleme : 28-02-2024 10:20

Başkan Teker: Bağımsızlık bayrağını Türkiye’nin kalbine dikmeye geliyoruz

ANKARA (PHA) - Ankara'da kurulan Kamu Birliği Konfederasyonunda konuşan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası İl Başkanı Mehmet Teker, adalet, liyakat ve hakikat için geldiklerini söyledi.

Başkan Teker: Bağımsızlık bayrağını Türkiye’nin kalbine dikmeye geliyoruz

Ankara'da Genç Sağlık Sendikası, Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri kolunda; Adalet Sen, Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri kolunda; Genç Eğitim Sen, TEÇ-SEN, Diyanet ve Vakıf Hizmetleri kolunda; Diva-Sen, Yerel Yönetim Hizmetleri Kolunda; Genç Belediye Sen ve Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri kolunda; Adil Haber Sen, Savunma hizmetleri kolunda;  SAVDES-SEN, bir araya gelerek Kamu Birliği Konfederasyonu'nu kuruldu.
Ankara'da 8 bağımsız sendikanın bir araya geldiği ve 110 bin üyelik kadrosuyla Kamu Birliği Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.
1.Olağan Genel Kurulda konuşan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası İl Başkanı Mehmet Teker,"Bağımsız sendikalar olarak gümbür gümbür geliyoruz. Bağımsızlık bayrağını Türkiye’nin kalbine dikmeye geliyoruz. Umut olmak için geliyoruz. Adalet, liyakat ve hakikat için geliyoruz. Ayrıca yeni kurulan Kamu Birliği Konfederasyonu’nun ülkemize ve çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum."dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör