GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-08-2023 11:47   Güncelleme : 24-08-2023 11:47

Başkan Turanlı, Semt Pazarında vatandaşların sorunlarını dinledi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, kurulan Semt Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Turanlı, Semt Pazarında vatandaşların sorunlarını dinledi

Kahta Belediyesi tarafından Girne Mahallesi'nde geçen hafta Çarşamba günü belediyenin çalışmalarından dolayı ara verilen Pazar yeri belediyenin çalışmalarının tamamlanmasıyla tekrar hizmete açıldı.
Semt Pazarı esnafını ziyaret eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı,"Girne Mahallemizde her hafta Çarşamba günü kurulan Pazar yeri geçen hafta Belediyemizin çalışmalarından dolayı ara vermiştik. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bu hafta kurulan Çarşamba pazarındaki esnaf kardeşlerimizi Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kodak İle birlikte ziyaret ettik. Pazarda bulunan vatandaşlarımızın ve esnaf kardeşlerimizin Sorun, öneri ve taleplerini alarak imkanlarımız dahilinde sorunlarının çözeme kavuşması için ilgili birim amirlerimize talimatı verdik. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlarımıza ve esnaf kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbim, Hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah." dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör