GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-12-2022 19:21   Güncelleme : 15-12-2022 19:21

Belediye Başkanı Kılınç: Ülkemiz gençlerle daha ileriye yürüyecek

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi'nin yürüttüğü 'Gençlik Makamı Buluşmaları' projesi doğrultusunda Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi'nde öğrencilere seslendi.

Belediye Başkanı Kılınç: Ülkemiz gençlerle daha ileriye yürüyecek

Adıyaman Belediyesi’nin yürüttüğü 'Gençlik Makamı Buluşmaları' projesiyle Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşmasında, gençlere inandıklarını söyledi.
Okulun konferans salonundaki buluşmada Kılınç'a ilgi gösteren öğrenciler, konferans süresince Başkan Kılınç'tan mesleki deneyimleri hakkında bilgiler alarak merak ettikleri soruları sordu.
Gençlerin bizim için çok önemli bir yere sahip diyen Kılınç, “her devirde "Ne olacak bu gençliğin hali" endişesi yaşandığını söyleyerek, "Bizim böyle bir endişemiz yok. Çünkü inanıyoruz ki bu ülke, geleceği olan bu gençlikle daha da ilerilere yürüyecek" şeklinde konuştu.
Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gençlik Makamı Buluşması' projesini öğrencilere tanıtan Kılınç, "Şehrimizi yönetirken gençlerin fikirlerini, görüşlerini merkeze aldığımız; bu bağlamda gençlerle buluştuğumuz, etkinlikler yaptığımız ve tavsiyelerini aldığımız bir prestij projedir. Gençlere sonuna kadar açık olan bu makamda; Gençlik STK'ları, KYK, Gençlik Merkezleri gibi paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz ve gezi, kariyer günleri, sohbet, kitap tahlili gibi birçok etkinliği hayata geçireceğiz inşallah. Bugün de bu proje kapsamında Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi'nin siz kıymetli öğrencileriyle bir araya gelerek, sorularınızı cevaplandırdık. Maşallah hepinizin gözündeki ışığı görüyor. Allah'a şükürler olsun ki ülkemizin geleceği daha da parlak " dedi.
​Öğrenciler hitap ettikten sonra Kılınç, okul yönetimine programdan dolayı teşekkür ederek öğrencilere de hediyeler dağıttı.

Kaynak : PHA
EditörEditör