SPOR
Giriş Tarihi : 06-07-2023 21:05   Güncelleme : 06-07-2023 21:05

Berfin Polat Türkiye şampiyonu

ADIYAMAN (PHA) - Okul Sporları faaliyet programı kapsamında 6 – 9 Haziran tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Okullar arası Yıldızlar Muay-Thai Türkiye Şampiyonasına katılan sporcuşardan Berfin Polat 42 Kg’da Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Berfin Polat Türkiye şampiyonu

Okul Sporlarında 42 Kg Yıldız Kızlar Muay -Thai Türkiye Şampiyonu olan Besni Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencisi Berfin Polat, İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve Antrenörü Serdar Meşen ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti. 
Türkiye Şampiyonu Sporcuların Adıyaman’da her geçen gün arttığına dikkat çeken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,"Özellikle deprem sürecine rağmen antrenmanlarını aksatmadan çalışan Besnili sporcumuzun bu başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Daha önce katıldığı müsabakalarda 2 Türkiye Şampiyonluğu olan Berfin’i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerine, kendilerini destekleyen ailelerine ve emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör